Om I-or

I-or är en liten förskola med 16-18 barn och tre till fyra personal, varav två förskollärare. Det är ett av Stockholms äldsta föräldrakooperativ och håller till i ljusa lokaler på Tideliusgatan vid gröna Skånegläntan på Södermalm. I dagsläget är våra öppettider 07.30-17.00, måndag till fredag.

Vi är en aktiv föräldragrupp. Tillsammans ansvarar vi för driften av förskolan. Vad det innebär kan du läsa mer om under ”Föräldrarnas roll”. Det pedagogiska arbetet svarar I-ors fantastiska personal för. Läs mer om det under ”Pedagogik”.

I-or ingår i Stockholm stads kösystem. Vill du ställa ditt barn i kö hos oss loggar du in på stockholm.se och lägger till Kooperativet I-or bland dina förskoleval.
Är ni fortfarande intresserade av plats när det börjar närma sig förskolestart (terminen innan), hör av er till förskolechefen för att komma på visning.

På Ior betalar vi förskoleavgift enligt stadens riktlinjer. Med undantag juli månad då det är avgiftsfritt.

Läs gärna igenom informationen här på hemsidan innan du bestämmer dig. Har du fler frågor når du rekryteringsansvarig förälder på rekrytering.ior@gmail.com eller förskolechef Carina Carlén på carina@koopior.se.

Välkommen att ställa ert barn i kö hos oss!